Specialisme

Al jaren is IMZ een betrouwbare partner voor diverse revisie- en onderhoudsbedrijven binnen het openbaar vervoer.

IMZ heeft veel ervaring met diverse processen aan trein, metro, tram en bus.

Van de inbouw van  conducteurscabines tot het geheel aanbrengen van complete vloersystemen en van laswerk aan de casco’s tot het verlenen van nazorg op afgeleverde producten: IMZ verzorgt het!

De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd op projectbasis waarbij onze medewerkers het gehele proces uitvoeren maar waarbij nauwe samenwerking met de klant vanzelfsprekend is. Werk op vaste lokaties of flexibel door het hele land is mogelijk.

Onze flexibiliteit, ervaring en kennis maakt dat wij zeer breed inzetbaar zijn op nagenoeg alle werkzaamheden binnen de diverse onderhoudsbedrijven.

De medewerkers zijn specifiek opgeleid en beschikken over de noodzakelijke certificaten en diploma’s voor het werk aan rollend materieel in een spoorwegomgeving.

Ook voor toeleveranciers bij de revisiebedrijven zijn wij een aangewezen partner voor het verlenen van garantie- en servicewerkzaamheden. Door onze korte lijnen en aanwezigheid bij de klant kunnen wij snel en accuraat inspelen op situaties en werkzaamheden die ad hoc moeten worden uitgevoerd.
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam
Bedrijfsnaam